Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018 08:12

Target group=Τιμημένα γερατειά

Γράφτηκε από την

                           της    ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

      Στο μάρκετινγκ για να προωθήσεις αποτελεσματικά την επιχείρηση σου τόσο στο διαδίκτυο όσο και στον ”offline κόσμο”, χρειάζεται να γνωρίζεις ποιο είναι το κυρίως target group 

που έχεις σκοπό να επικοινωνήσεις και ποιες είναι οι ανάγκες του. Οι συνταξιούχοι ,για πολλά χρόνια, θεωρούνταν ασήμαντοι και αχρείαστοι, με εξαίρεση τις εκλογές, την πολιτική και τον επιστημονικό τομέα, έγιναν ξαφνικά πρωταγωνιστές. Η χώρα τους χρειάζεται ! Έχουμε προεκλογική χρονιά. Η Ελλάς βγάζει στην φόρα και συζητάει για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους έρημην  τους.  Πληρώθηκαν συνολικά 4.474.725 συνταξιοδοτικές παροχές, από τις οποίες 2.838.805 ήταν κύριες συντάξεις, 1.229.793 επικουρικές συντάξεις και 406.127 μερίσματα. Το πλήθος των συνταξιούχων ήταν 2.570.646 άτομα. Το μέσο εισόδημα από κύριες συντάξεις ανήλθε σε 723,85€, το μέσο εισόδημα από επικουρικές σε 172,10€ και το μέσο εισόδημα από μερίσματα σε 97,92€, διαμορφώνοντας έτσι το μέσο μηνιαίο εισόδημα σε όσους δικαιούνται και κύρια και επικουρική σύνταξη στα 895,95€(ΗΔΙΚΑ Μάιος 2018) .Είναι απαραίτητοι για τον  σχεδιασμό και την  στρατηγική που θα εφαρμόσουν τα πολιτικά κόμματα εν όψη των εκλογών. Ως πρωταγωνιστές των γεγονότων είναι σημαντικοί στο αγοραστικό κοινό επειδή έχουν ένα σταθερό μικρό αλλά όχι και ασήμαντο εισόδημα. Την σύνταξη !Οι πάσης φύσεως μαγαζάτορες τους έχουν ξεχωρίσει και ξέρουν που να εστιάσουν και πως να τους οδηγήσουν στην ..αγορά.

   Δεν είναι αχρείαστοι και βαρίδια σε μία κοινωνία. Δεν είναι άχρηστοι, στηρίζουν οικονομικά οικογένειες, προσφέρουν στέγη και υποστήριξη    στους συγγενείς τους.Δουλέψανε σκληρά για να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεως και στα καθήκοντα της καθημερινότητας. Τρέξανε, μοχτήσανε και  λιώσανε  προσφέροντας πολλά στις οικογένειες και στην κοινωνία. Ενώ  είχαν συμβιβαστεί με το ΄΄ κοινωνικό ΄΄ αποκλεισμό ,το ηλικιακό παρκάρισμα με την έξοδο από την επικαιρότητα απέχτησαν ξαφνικά  αξία. Τους παρατηρούν ,τους σέβονται και τους αναζητούν για να τους δώσουνε βήμα να γίνουν γνωστά τα προβλήματα τους. Μαθαινουμε τα γούστα και οι συνήθειες τους. Κάνεις δεν τους κριτικάρει και τα κανάλια εστιάζουν μόνιμα τα φώτα  πάνω τους. Ξαφνικά οι παραξενιές τους αποκτήσαν ..χάρη και γίνονται αποδεκτοί παντού. Υπάρχουν εκεί που τους είχαν εξασφαλίσει την ανωνυμία και την ασημαντότητα. Άλλαξε η ζωή τους. "Οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν κιόλας, ζούνε πολλά χρόνια μετά τη συνταξιοδότηση είπε ο υπουργός παιδείας Ανδρεας Λοβέρδος για τους συνταξιούχους.(9/06/2014) .Αναγκάζονται να κάνουν ταχύρυθμα μαθήματα(που τόσο πρόθυμα προσφέρουν  όλα  τα ΜΜΕ)  συμπλήρωσης αιτήσεις για τα αναδρομικά και τις περικοπές στις συντάξεις τους. Δύσπιστα αντικρίζουν τον πολιτικό άντρα που τους βομβαρδίζει με άυλες υποσχέσεις και παροχές μπας και τσιμπήσουν. Ρίχνουν παράλληλα και κρυφές ματιές στον τραπεζικό τους λογαριασμό μπας και μπήκαν ή φύγανε κάποια λεφτά πριν από την καθορισμένη ημερομηνία καταβολής σύνταξης.

   Οι συνταξιούχοι δεν είναι χαζοί! ξέρουν ότι to much love will kill you-Freddy Mercury και αντικρίζουν  καχύποπτα τις εκρήξεις αγάπης και στοργής από τους πολιτικούς. Βρίσκονται σε δίλημμα. Ποιόν να πιστέψουν; Να ξαναστρέψουνε το ενδιαφέρον τους σε αυτούς τους τίμιους και πιστούς προστάτες του εισοδήματος τους που τελικά τους κορόιδεψαν , τους έκλεψαν τα ταμεία και τους αδειάσανε ;Να δείξουν ζωηρό ενδιαφέρον στους καινούργιους επαναστάτες που πολλά λένε και υπόσχονται αλλά λίγα μπορούν να κάνουν; Θα γίνουν περικοπές ή θα πάρουν αναδρομικά; Θα δείξει!

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018 08:17
ΕΥΓΕΝΙΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

       Γεννήθηκε σε μία πόλη της Ρουμανίας από Έλληνες γονείς. Για πολλά χρόνια στερήθηκε την ελληνική υπηκοότητα επειδή ανήκε στους πολιτικούς πρόσφυγες (sans patrie). Στην Ελλάδα έφτασε το 1980. Από μικρή ονειρευόταν και μοχθούσε να γνωρίσει την Ελλάδα. Σπούδασε την Ιατρική και  απέκτησε μία πλούσια μόρφωση  (λογοτεχνία, τέχνη, ιστορία των λαών ). Για πολλά χρόνια ασχολήθηκε με την μουσική (ερμηνεία, κιθάρα και μαντολίνο) και την φωτογραφική τέχνη. Ταξιδεύει συνέχεια  αναζητώντας καινούργιες εμπειρίες και γνώσεις.  

Εργάζεται ως πλαστικός χειρούργος.  Πιστεύει στις ηθικές αρχές και την αξιοπρέπεια ενός ιατρού. Θεωρεί ότι η ιατρική είναι λειτούργημα και όχι επάγγελμα. Ως εκ τούτου προσφέρει τις υπηρεσίες μου, εδώ και 27 χρόνια., στο ΕΣΥ σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Αττικής (ΚΑΤ).

   Οι πρώτες δοκιμές στο γραπτό λόγο ήτανε χρονογραφήματα (σε μορφή αλληλογραφίας) και ελάχιστα ποιήματα. Τα πρώτα βήματα ήταν αρχικά στα ρουμάνικα και μετά στα ελληνικά.. Από το 1984 έως σήμερα δημοσίευσε (αφιλοκερδώς) πάνω από 700 άρθρα σε πολλές εφημερίδες όπως: Κυριακάτικη Απογευματινή, Καθημερινή, Αθηναϊκή, Ακρόπολις, Ελευθεροτυπία. Από το 1999 γράφει μόνιμα στην Αυγή.  Επίσης με την εφημερίδα Έβρου Πολίτης της Θράκης(2006) , την εφημερίδα Χαλανδρίου Φλυαρία.(2004) και το vetonews.gr από το 2010.